Algemene informatie

Implantologie Hoorn is een verwijspraktijk voor implantologie die is gespecialiseerd in het plaatsen van tandheelkundige implantaten bij patiŽnten die zijn doorverwezen door hun tandarts, arts of  tandprothetist.

Onze praktijk streeft ernaar om de mogelijkheid voor implantologische behandelingen voor zowel patiŽnten als verwijzers laagdrempelig te houden. Dit trachten wij te realiseren door patiŽnten op een open en persoonlijke wijze te benaderen en een goede service te bieden. Daarnaast bieden we een gunstige prijs-kwaliteitverhouding voor de behandelingen. Een goede communicatie tussen verwijzer, patiŽnt en behandelaar achten wij van wezenlijk belang om uiteindelijk tot een optimaal behandelresultaat te komen.

Ons team bestaat uit tandarts-implantoloog Chris van Lith, vijf (preventie) assistentes en  twee samenwerkende mondhygiŽnistes.

De implantoloog is een tandarts met jarenlange ervaring op het gebied van de orale implantologie die is geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI).

Indien wij telefonisch moeilijk bereikbaar zijn, kunt u ons een mail sturen door op onderstaande link te klikken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op of beantwoorden uw vraag per mail.

 info@implantologiehoorn.nl

 

Disclaimer

Algemene- en betalingsvoorwaarden